Naše firemní identita prošla dynamickou proměnou!

Datum vydání novinky: 6. 6. 2024
Ve světě neustálých změn a inovací je důležité nejen držet prst na pulzu doby, ale být i krok napřed. Po 12 letech úspěšného působení na trhu a neustálého rozšiřování našich služeb jsme se rozhodli otevřít novou kapitolu naší společnosti.

Reflektujeme náš růst i ambiciózní plány

Dovolujeme si Vás informovat, že jsme provedli změnu názvu a vizuální identity naší firmy. Tento krok reflektuje nejen náš růst a evoluci, ale také naše ambiciózní plány pro budoucnost.

Nový název dmpagency.cz s.r.o. lépe vystihuje naše směřování a odhodlání poskytovat kvalitní služby v oblasti e-commerce pro naše B2B a B2C klienty ve středoevropském prostoru. V naší vizi chceme být přední digitální agenturou, která přináší inovativní řešení a podporuje růst a úspěch našich klientů. Naše ocenění spojujeme s potvrzením, že naši zákazníci rozumí výsledkům naší práce, která je jim k užitku.

Chceme Vás ujistit, že tato změna je odrazem našeho vnitřního rozvoje a neovlivní kvalitu a rozsah služeb, na které jste u nás zvyklí. Naopak, díky této proměně jsme připraveni nabídnout ještě širší portfolio služeb a přizpůsobit se tak ještě lépe Vašim potřebám a očekáváním. Všechny ostatní identifikační údaje firmy (IČ, sídlo) zůstávají stejné.

V rámci této změny spouštíme i novou vizuální identitu, která lépe odráží naše hodnoty a směřování. Celou cestu k nové vizuální identitě si můžete prohlédnout zde

Na závěr bychom chtěli poděkovat za Vaši dosavadní důvěru a podporu. Jste pro nás nejen klienty, ale partnery na společné cestě růstu a inovací. Těšíme se na další spolupráci a na dosahování nových společných výzev a úspěchů.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.
Soubor byl úspěšně nahrán